Εγκαίνια για το κέντρο ξένων γλωσσών my green school


Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου κέντρου ξένων γλωσσών my green school. Η ιδιοκτήτρια κ. Χρύσα Μαρίνου-Πετρίδη υποδέχτηκε με χαρά πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στα εγκαίνια, με σκοπό να της δώσουν τις ευχές τους για ένα καλό ξεκίνημα αλλά και να μοιραστούν μαζί της τη χαρά της δημιουργίας ενός πολύ όμορφου χώρου, που όπως πληροφορηθήκαμε από την κ. Μαρίνου-Πετρίδη, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της αρχιτέκτονα, Κάση Τσολάκη. 

Χρύσα Μαρίνου- Πετρίδου «Τα τελευταία χρόνια ο χώρος μας έχει παραμεληθεί γι’ αυτό το λόγο ένιωσα την ανάγκη να δώσω σε παιδιά και γονείς μια νέα διέξοδο»

Ο εντυπωσιακός και λειτουργικός χώρος του φροντιστηρίου my green school έγινε, πρωτίστως, με γνώμονα τα παιδιά, τα οποία πρέπει να βρουν έναν περιβάλλον που να τα ελκύει να μάθουν αγγλικά αλλά και να τους δίνει ένα κίνητρο να μείνουν και παραπάνω παρέα με τους δασκάλους τους και να διαβάσουν.

«Τα τελευταία χρόνια ο χώρος μας έχει παραμεληθεί και είναι παρεξηγημένος, τα παιδιά αναγκάζονται να μαθαίνουν αγγλικά μέσα σε δυο τοίχους ή στον τρίτο όροφο κάποιας πολυκατοικίας και οι γονείς εγκλωβιστήκαν σε αυτήν την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών my green school, ενώ πρόσθεσε ότι «γι’ αυτό το λόγο ένιωσα την ανάγκη να δώσω σε παιδιά και γονείς μια νέα διέξοδο κρατώντας παράλληλα χαμηλές τις τιμές των διδάκτρων». 

Σίμος Πετρίδης «Πίσω από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας άντρας που την αγαπάει»

Παρών σε όλη την προσπάθεια δημιουργίας του φροντιστηρίου αλλά και στην εκδήλωση ήταν ο σύζυγος της κ. Χρύσας Μαρίνου- Πετρίδη, ο κ. Σίμος Πετρίδης, ο οποίος στήριξε τη σύζυγο του εμπράκτως. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την προσπάθεια της συζύγου του, ο κ. Σίμος Πετρίδης δήλωσε με νόημα ότι «πίσω από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας άντρας που την αγαπάει».


Μετά τον αγιασμό του πολυμορφικού κτηρίου, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα εδέσματα από τον μπουφέ, να δροσιστεί με τα ποτά και να ξεναγηθεί στους χώρους του φροντιστηρίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για ένα παραγωγικό νέο έτος και μια όμορφη σχολική χρονιά.

http://paratiritis-news.gr/details.php?id=173880

Δεν υπάρχουν σχόλια: